Conny Vekemans-van Loon - Overstekend wild!

Mijn vader is veel te snel overleden. Ik kon geen afscheid van hem nemen. En het lukte me niet om hem los te laten en een plek in mijn leven te geven. Ik besloot om de Camino te gaan lopen.

Een in februari achteloos gekozen datum bleek later 'Vaderdag' te zijn. Met zijn Tirolerhoedje op begon ik aan een pelgrimstocht. 830 km, van het Franse Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostella. Een tocht vol ontberingen, interessante ontmoetingen, en ontdekkingen.

Ik ging met één missie en kwam een maand later terug met 11 inzichten die mijn leven positief hebben veranderd. Steeds weer wanneer ik over mijn pelgrimage vertelde, zeiden mensen: "Je moet hier een boek over schrijven, Conny."

In dit boek kronkelen 3 verhalen door elkaar. Allereerst het werkelijke pelgrimeren, vervolgens het ontdekken van mijn vragen en antwoorden die de 11 inzichten hebben gegeven. En als derde, de monologen die onderweg ontstonden en waarbij ik vooral veel jeugdherinneringen beschrijf. Loop met me mee. Het is geen studieboek, maar een verhaal. Mijn verhaal!

Ik wens je veel leesplezier.

Conny Vekemans-van Loon


Het boek overstekend wild! van Conny Vekemans-van Loon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Conny Vekemans-van Loon boeken - Overstekend wild!
ISBN 9789462287501
PAGINA’S 210
VERSCHENEN 16-06-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Digitalis
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel