Colette de Bruin - Dit is autisme

Van hersenwerking tot gedrag


'Dit is autisme' van Colette de Bruin is de langverwachte opvolger van 'Geef me de 5' en 'Auti-communicatie'. In 'Dit is autisme' wordt de praktische methodiek van Geef me de 5 wetenschappelijk onderbouwd door dr. Fabienne Naber. Geef me de 5 heeft voor alle herkenbare problemen bij autisme een praktische oplossing, want de Bruin en Faber weten waar de verstoring in het brein zich bevindt. Dit maakt 'Dit is autisme' dan ook uniek. Wie dit boek leest, zal door de herkenbare momenten en de bijbehorende wetenschappelijke onderbouwing dan ook vaak een 'ah-ervaring' hebben. Je krijgt hierdoor direct nieuwe inzichten in de omgang met iemand met autisme.

'Dit is autisme' is het derde boek in de Geef me de 5-reeks. In het eerste boek, Geef me de 5, staat wat praktisch werkt bij de omgang met mensen met autisme. Het boek is voor vele mensen en instellingen zeer effectief gebleken en is al bijna 100.000 keer verkocht. Auti-communicatie is het boek dat hierop volgt en hierin staat hoe je de communicatie met iemand met autisme effectief maakt. Dit heb je nodig om de methode Geef me de 5 geslaagd toe te passen. De praktische effectiviteit van Geef me de 5 heeft zich al ruimschoots bewezen in de praktijk en is nu ook compleet wetenschappelijk onderbouwd in het nieuwe boek 'Dit is autisme'.


Het boek dit is autisme van Colette de Bruin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 29,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Colette de Bruin boeken - Dit is autisme
ISBN 9789492593023
VERSCHENEN 16-11-2017
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Graviant Educatieve Uitgaven
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
29,95
Bestel

Andere boeken van Colette de Bruin