Colette de Bruin - Psycho-educatie dit is autisme

Uitleg in beeld


Psycho-educatie Dit is autisme is bijzonder ontwikkeld om in eenvoudige bewoordingen uit te leggen wat autisme is. Een must have voor ouders en voor professionals uit de zorg en het onderwijs.

Psycho-educatie Dit is autisme - Uitleg in beeld is bijzonder ontwikkeld om in eenvoudige bewoordingen uit te leggen wat autisme is. Een must have voor ouders en voor professionals uit de zorg en het onderwijs die bijna elke dag te maken hebben met mensen met autisme. Deze uitgave is gebaseerd op het boek Dit is autisme - Van hersenwerking tot gedrag, met wetenschappelijke onderbouwing van dr. Fabiënne Naber, en de kennis uit de boeken Geef me de 5 en Auti-communicatie.

Iemand met autisme reageert soms anders dan verwacht. Wat de oorzaak daarvan is, kun je uitleggen aan de hand van de illustraties in dit boek. De onderschriften geven in het kort weer wat er op de illustratie te zien is. Neem de ander mee in een reis door het brein en geef uitleg over de acht storingen. Stap voor stap wordt duidelijk hoe deze storingen de informatieverwerking belemmeren en wat de gevolgen daarvan zijn. Met deze uitleg vergroot je het begrip en respect voor het denken en doen van mensen met autisme.

Over de schrijver:

Colette de Bruin, orthopedagogisch gedragsdeskundige, is de grondlegger van de Geef me de 5-methodiek en autoriteit op het gebied van autisme. Met haar organisatie, methodiek en boeken schoolt ze opvoeders en professionals die mensen met autisme begeleiden.


Het boek psycho-educatie dit is autisme van Colette de Bruin is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Colette de Bruin boeken - Psycho-educatie dit is autisme
ISBN 9789492985019
PAGINA’S 56
VERSCHENEN 12-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER High 5 Publishers
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,50
Bestel

Andere boeken van Colette de Bruin