Cock Hazeu - Wandelen in Delfland

Natuurlijk begint alles met ‘Gezicht op Delft’ van Vermeer als we het hebben over wandelingen in Delft en Delfland. Maar net als Vermeer heeft de omgeving van Delft veel meer te bieden. Als geen ander kan Cock Hazeu –geboren en getogen in Delfland– ons de weg wijzen in deze veelzijdige omgeving. In deze gids loodst hij ons langs historische gebouwen en plekken in Delft.

Waarna we door hem langs kanalen en stroompjes door de polders geleid worden om uiteindelijk de Noordzee te bereiken. Aan de einder zien we de contouren van Delft, Rotterdam en Den Haag terwijl we door de polders trekken en genieten van het geloei van koeien, de weidevogels en de laag overscherende zwaluwen. In het decor van de kassencomplexen van het Westland en de Rotterdamse havens voert hij ons over landelijke paadjes en wilgenlaantjes en leren we het Delfland bij iedere stap een beetje beter kennen ...


Het boek wandelen in delfland van Cock Hazeu is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cock Hazeu boeken - Wandelen in Delfland
ISBN 9789078641742
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 25-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel