Christopher Berry-Dee - Seriemoordenaars in hun eigen woorden

De wereld van psychopaten, martelaars en massamoordenaars


De vermaarde Britse criminoloog Christopher Berry-Dee voerde talloze gesprekken met seriemoordenaars. Hun zucht naar gruwelijkheden en geweld wordt beschreven in hun eigen woorden. Ze zijn vastgelegd op basis van brieven en van interviews die in de zwaarst bewaakte gevangenissen werden afgenomen.

Het boek presenteert een overzicht van de misdaden van elke seriemoordenaar en biedt een inkijk in zijn of haar persoonlijke geschiedenis. De beschrijvingen van de moorden worden aangevuld met de opmerkingen en verklaringen van de misdadigers zelf. Sommigen voeren excuses aan of beweren onschuldig te zijn, anderen vertellen zonder aarzeling dat ze er inderdaad flink op los gemoord hebben.

Gesprekken met seriemoordenaars bevat naast bekende seriemoordenaars ook gesprekken met onbekendere misdadigers, wier verhaal minstens zo fascinerend is. Berry-Dee maakt de lezer duidelijk dat deze personen beslist niet voor niets in de dodencellen terechtkwamen. Zijn boek is een absolute must read voor alle liefhebbers van true crime.

'Wat een gruwelijk, maar tegelijk ook buitengewoon fascinerend boek' - The Guardian

''s Werelds meest extreme criminelen. Angstaanjagend en ijzingwekkend... True crime op z'n best' - Daily Express

'Afschuwelijker dan Hannibal Lecter, en allemaal waargebeurd' - Een lezer

Christopher Berry-Dee (1948) is een internationaal erkend expert op het gebied van serial killers. Zijn werk is verplichte literatuur op politieopleidingen, o.a. de FBI. Als directeur van het Britse Criminology Research Center was Berry Dee talloze malen betrokken bij arrestaties van seriemoordenaars.


Het boek seriemoordenaars in hun eigen woorden van Christopher Berry-Dee is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Christopher Berry-Dee boeken - Seriemoordenaars in hun eigen woorden
ISBN 9789089754325
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 12-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Just Publishers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel