Christine Rudolph, Susie Theodorou - Een culinair bezoek aan Kopenhagen

Kopenhagen is compact, groen en een echte fi etsstad. De Deense hoofdstad heeft musea van wereldklasse, een booming foodcultuur en een prachtige binnenstad, maar boven alles is het een echte ‘designstad’ en bruist het er van de creativiteit.

Dit zijn natuurlijk genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan deze hippe hoofdstad. Mocht je toch nog niet overtuigd zijn, dan haalt dit je misschien over: het eten is er fan-tas-tisch. Je kunt er gezond ontbijten, je hebt er tal van hippe koffie- en lunchtentjes en je kunt er tot laat in de avond dineren bij een van de vele goede restaurants, waaronder het beroemde Noma.

Kopenhagen is een stad vol culinaire tradities. Christine Rudolph en Susie Theodorou nemen je mee op een culinaire reis naar Kopenhagen en laten je kennismaken met een cultuur waarin je zowel de Deense geschiedenis als invloeden uit de hele wereld terugvindt.


Het boek een culinair bezoek aan kopenhagen van Christine Rudolph, Susie Theodorou is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 27,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Christine Rudolph, Susie Theodorou boeken - Een culinair bezoek aan Kopenhagen
ISBN 9789045217048
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 05-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers B.V.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
27,99
Bestel