Christian Jaschinski - Met een rode Porsche naar Berlijn

Christian Jaschinski (geb. 1965) is schrijver en musicus.

Met een rode Porsche naar Berlijn, een boek vol humor, verrassende wendingen en kolderieke situaties, is zijn debuutroman.

Na zestien jaar huwelijk gaat Max’ vrouw ervandoor met een tatoeëerder, iets waar zijn dochter hem de schuld van geeft. Bovendien gaat zijn promotie niet door, omdat een jongere collega de baan voor zijn neus wegkaapt. Volgens zijn beste vriend Bolle heeft Max nu 3 opties: een vriendin van vijfentwintig nemen, een nieuwe baan zoeken of een sportwagen kopen. Max kiest voor optie 3, koopt een Porsche en brengt Bolle daarmee naar een sollicitatiegesprek in Berlijn. Hij raakt de Porsche kwijt, maar ontmoet een vrouw die hem behoorlijk in verwarring brengt.

Wat zijn dat voor steken in mijn hart? Ik zal toch niet ziek worden?

En mijn hoofd. Mijn arme hoofd. Het is zo verward. Waar zijn alle logische gedachten gebleven? Opeens is er alleen nog dit ene gezicht, deze ene mond, deze ene ogen…

Voelt liefde op het eerste gezicht zo?

Ik word gek.

Hallo! Ik ben vijfenveertig. Geen vijftien!

Als een volleerd cabaretier slaat Christian Jaschinski continu zijpaden in, waarbij hij de rode draad (of Porsche) nooit lang uit het oog verliest.


Het boek met een rode porsche naar berlijn van Christian Jaschinski is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Christian Jaschinski boeken - Met een rode Porsche naar Berlijn
ISBN 9789492750105
PAGINA’S 220
VERSCHENEN 25-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Stortebeeker
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Christian Jaschinski