Christian Coates - Fitnessfood

Eten voor een uitgebalanceerd sportschema: voor ieder niveau en alle leeftijden

De duidelijke en no-nonsense benadering van Fitnessfood, gecombineerd met up-to-date kennis op gebied van voeding, is de manier om nog meer uit je training te halen. Het boek biedt inzicht in het op maat maken van menu's voor mensen met verschillende sport- en fitnessdoelen. Immers: voor de opbouw van spieren moet je andere voedingsstoffen en andere hoeveelheden tot je nemen dan voor het stabiliseren van je gewicht of afvallen.

De unieke opbouw van het boek, aangeduid met de termen Verander, Balans en Bouwen, helpt de gerechten eenvoudig aan te passen aan de individuele behoefte en het trainingsdoel. Elk recept kan op 3 manieren worden gemaakt, waardoor het makkelijk is smakelijke maaltijden met familie en vrienden te eten zonder het eigen trainingsprogramma uit het oog te verliezen. Het boek bevat eenvoudig te volgen eetplannen die zijn ontworpen met specifieke doelen in gedachten: gewichtsverlies, duurzaamheid, spieropbouw of gewoon een gezonde levenstijl


Het boek fitnessfood van Christian Coates is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Christian Coates boeken - Fitnessfood
ISBN 9789045215747
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 04-12-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Karakter Uitgevers BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel