Christian Antonini - Een brief met vlechtjes

Johanna maakt een avontuurlijke treinreis door Mexico, maar ook een filosofische reis van innerlijke groei.

Boekfragment:

"Ieder heeft zijn eigen verhaal, is zijn eigen kleine brief. Maar er is meer. Want als je reist, start je een avontuur dat je verandert en op het moment dat je aankomt, ben je niet meer wie je was toen je vertrok."

-------

Mexico, 1914. Johanna wordt door haar vader op de trein naar Amerika gezet. Niet met een gewoon kaartje, maar verstuurd als brief, met postzegels en al! De reis is lang en barst van de bijzondere ontmoetingen. Want wie houdt er nou niet van brieven, vol van de verhalen en liefde van de afzender? Dan rijdt de trein zó de Mexicaanse revolutie in. Pancho Villa en zijn rebellen nemen de trein over. En dat is het begin van een waanzinnig avontuur waarin vriendschap en trouw centraal staan.

Johanna maakt niet alleen een reis over het spoor, zij maakt ook een innerlijke reis van groei door, waarop ze leert dat ieder van ons op weg is, met zijn eigen hoop en verlangens voor de toekomst.

Van prijswinnend kinderboekenauteur Christian Antonini.


Het boek een brief met vlechtjes van Christian Antonini is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Christian Antonini boeken - Een brief met vlechtjes
ISBN 9789492197030
PAGINA’S 240
VERSCHENEN 05-08-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER La zeta
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,50
Bestel