Christian A. Schwarz, C. Schalk - De praktijk van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling

Elke gemeente heeft haar eigen karakter. Iedere kerk is uniek. Onverwisselbaar. De natuurlijke gemeente-ontwikkeling gaat daarvan uit - niet van enkele succes-voorbeelden. Het gaat erom het eigene van de gemeente te ontdekken en te ontwikkelen. Dit werkboek volgt op het basisboek 'Natuurlijke Gemeente-ontwikkeling'. Daarin staan de resultaten van een wereldomvattend onderzoek naar de werkelijke oorzaken van gemeentegroei, dat is uitgevoerd in 1000 gemeenten in 32 landen, op alle vijf de continenten. In dit onderzoek zijn 4,2 miljoen vragen verwerkt, en de uitkomsten zijn verrassend. De oorzaken van gemeentegroei blijken anders te zijn dan altijd in de leerboeken is beweerd.

De natuurlijke gemeente-ontwikkeling concentreert zich op het unieke potentieel dat God in iedere gemeente heeft gelegd. Daar is geen na-apen bij. Dit werkboek helpt u dat praktisch te maken.


Het boek de praktijk van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling van Christian A. Schwarz, C. Schalk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,40 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Christian A. Schwarz, C. Schalk boeken - De praktijk van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling
ISBN 9789060677131
VERSCHENEN 30-09-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Highway Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,40
Bestel

Andere boeken van Christian A. Schwarz, C. Schalk