Chris Willemsen - Gewoon Aad

Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman


Het levensverhaal van ondernemer, voetballer en familieman Aad Moerman

Wie Aad Moerman kent, weet dat hij veel heeft meegemaakt. Zo veel, dat hij regelmatig zegt: "Daar zou ik wel een boek over kunnen schrijven."

Dat boek is er nu. Het staat bomvol verhalen, verteld door Aad Moerman zelf en opgetekend door Chris Willemsen. Over zijn opmerkelijke voetballoopbaan waarin hij clubs aandeed als Hoekse Boys, Excelsior Maassluis, 's-Gravenzandse SV, Maasdijk, Naaldwijk, Sparta's profselectie, zowel het Westlandse als het Haagse elftal, en (bijna) Roubaix in Frankrijk. Over de bijzondere band met zijn familie en vele vrienden. Over zakelijke inzichten, spannende avonturen, hachelijke momenten, muzikale hoogtepunten, arbeidsethos en discipline. En over zijn horeca-ervaring die al meer dan een halve eeuw duurt en waarbij zijn ongeëvenaarde gastheerschap én het gerenommeerde Unicum hoofdrollen vertolken.

Wie er allemaal voorbij komen in Aad Moermans biografie? Teveel om op te noemen. Van Wim van Hanegem tot André Hazes, van Marco Borsato tot Joop Hiele, van Barry Hughes tot belangrijke mensen uit de politiek en van John Miles tot Aads vader en Unicum-oprichter Mari Moerman.

Die verhalen zijn leuk, eigenaardig, gek, emotioneel, uniek, eerlijk, openhartig, ongelooflijk, warm, hard, interessant maar vooral herkenbaar en lezenswaardig. En vormen samen een prachtig portret van misschien wel de meest veelzijdige Westlander aller tijden.

Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.Chris Willemsen boeken - Gewoon Aad
ISBN 9789492273260
PAGINA’S 180
VERSCHENEN 12-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nederlandse Sportboeken Club
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
20,00
Bestel

Andere boeken van Chris Willemsen