Chris Pasteger - Liefde, Japan en wandtapijten

Liefde, Japan en wandtapijten speelt zich af in de zestiende eeuw. Hendrick, de zoon van een Vlaamse kanonnengieter uit Mechelen, speelt de hoofdrol. Hij is een fanatieke bewonderaar van Hendrik de Zeevaarder en Vasco da Gama in wier voetsporen hij wil treden. Hendrick neemt de lezer mee op reis en vertelt hoe hij onderweg de liefde ontdekt. In het aantrekkelijke Japan beleeft hij de geheimen achter de wandtapijten. Over hun herkomst en door wie ze in Japan geschonken werden tot het allerhoogste gezag. Tal van personages uit die periode hebben echt bestaan, zelfs gebeurtenissen, namen van plaatsen en schepen.

Chris Pasteger (Beerse, 1951) reisde jarenlang door Azië en Japan, zijn favoriete bestemming, waar hij verschillende jaren verbleef. Zijn passies zijn de Vlaamse wandtapijten uit de zestiende eeuw die hij in Japan aantrof. Hij besteedde meer dan 15 jaar om het mysterie rond deze wandtapijten op te lossen. Het resultaat hiervan heeft hij in deze spannende roman verweven.

De boekpresentatie van Liefde, Japan en wandtapijten vindt op 19 mei om 15.30 uur plaats in kasteel Beukenhof in Kapellen in België.


Het boek liefde, japan en wandtapijten van Chris Pasteger is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Liefde, Japan en wandtapijten"

Chris Pasteger boeken - Liefde, Japan en wandtapijten
ISBN 9789054294795
PAGINA’S 568
VERSCHENEN 18-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Conserve, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Chris Pasteger