Chris Anderson - De TED-methode

De officiële gids voor spreken in het openbaar


dwarsligger 583 Chris Anderson De TED-methode De officiële gids voor spreken in het openbaar

Chris Anderson, de man achter het wereldberoemde ideeën-imperium TED, legt in deze dwarsligger uit hoe iedereen een impactvolle en inspirerende presentatie kan geven.

De TED-methode legt uit hoe de beste presentaties tot stand komen en geeft je waardevolle tools om zelf het meeste uit je presentaties te halen. Maar let op: er is geen vaste formule. Of het nu gaat om de inhoud, het beeldmateriaal of je lichaamstaal: het doel is dat je de presentatie geeft die alleen jij kan geven. En maak je geen zorgen: met deze tips zal het je natuurlijker afgaan dan je denkt.

Chris Anderson is directeur en curator van TED. Zijn mantra, ideas worth spreading, is inmiddels wereldberoemd en de TED-filmpjes zijn al meer dan een miljard keer bekeken. Anderson coachte de bekendste sprekers, en deelt exclusieve presentatie-inzichten van onder anderen sir Ken Robinson, Elizabeth Gilbert, Monica Lewinsky en Matt Ridley.

‘Hoe je de perfecte presentatie houdt volgens de autoriteit op dit gebied.’ – de Volkskrant

‘Er is niemand die zoveel voor het spreken in het openbaar heeft betekend als Chris Anderson.’ – Jim Stolze, oprichter TEDxAmsterdam


Het boek de ted-methode van Chris Anderson is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Chris Anderson boeken - De TED-methode
ISBN 9789049807030
VERSCHENEN 22-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Dwarsligger
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,99
Bestel

Andere boeken van Chris Anderson