Chiquita Bijland - Glimlachend

Ontdek de kracht van glimlachend werken en leven


Een inspirerend en informatief boek voor iedereen die het verschil wil maken. Voor wie de glimlach wil laten regeren. Gewoon omdat jij dat wilt en niet omdat het moet. Ontdek de kracht van Glimlachend Leven en Werken. Lees de geheimen en de effecten. Maak ze je eigen. Glimlachen krijgt een nieuwe betekenis: voor jezelf, voor anderen, voor het team, voor de organisatie.

Het boek Glimlachend bevat meer dan 100 foto's, tekeningen, beelden en uitspraken. Het is een vrolijk, beeldend en makkelijk leesbaar boek dat je in een adem uitleest.

Drs Chiquita Bijland is afgestudeerd aan de VU als organisatieantropoloog. Zij maakt mensen binnen en buiten organisaties bewust van hun manier van denken en gedragen. Dit doet zij al sinds 1995. Haar doel is zoveel mogelijk mensen bewust te maken en laten ervaren wat de glimlach kan betekenen en realiseren. Chiquita traint, coacht en geeft lezingen over Glimlachend werken en leven.

Dit is de goedkopere paperback-variant van Glimlachend. De inhoud is verder identiek aan de luxe hardcover-variant.Chiquita Bijland boeken - Glimlachend
ISBN 9789082603811
PAGINA’S 108
VERSCHENEN 08-01-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Transcend Publishing
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
14,99
Bestel

Andere boeken van Chiquita Bijland