Charlotte Rørth - De dag dat ik Jezus ontmoette

Bekentenissen van een moderne ongelovige


In 2013 ontmoette Charlotte Rørth in een Spaans kerkje Jezus. Een Jezus die tot haar sprak. Rørth, een bekende Deense onderzoeksjournaliste, kon noch wilde haar ogen en oren geloven. Wat was haar overkomen? Welke geestelijke en lichamelijke mechanismen waren er aan het werk geweest toen ze Jezus zag? Met haar verstand kan ze er niet bij, maar haar hele wezen is ervan doordrongen dat de verschijning van Jezus geen verzinsel was. Om te begrijpen wat er gebeurd was verdiepte ze zich in wetenschappelijke literatuur en sprak ze met theologen, psychologen, priesters en dominees. Aan het einde van haar onderzoek heeft ze geen andere keuze dan na lang twijfelen te aanvaarden dat ze Jezus echt heeft ontmoet.

Haar verhaal van deze persoonlijke en openhartige zoektocht is pakkend en fascinerend geschreven. Maar het ware belang van dit boek ligt in wat Charlotte's Jezus haar meegaf. Die Jezus staat voor verbinding als uitweg uit het huidige pessimisme dat in ons deel van de wereld lijkt te heersen. Het is een boek van hoop, die we hard nodig hebben.

Christelijk Weekblad

Recensie

Het boek is goed geschreven, informatief en inspirerend.


Het boek de dag dat ik jezus ontmoette van Charlotte Rørth is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Charlotte Rørth boeken - De dag dat ik Jezus ontmoette
ISBN 9789028427068
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 07-06-2017
DRUK 2e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Wereldbibliotheek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Charlotte Rørth