Celine Touati - Mindful wandelen

Oefeningen en meditaties om je lichaam en geest tot rust te brengen


Wandelen is zonder twijfel de natuurlijkste sportieve activiteit en is voor iedereen toegankelijk. Regelmatig wandelingen maken is goed voor de lichamelijke gezondheid, maar kan ook heel gezond zijn voor de geest. Je aandacht op het nu richten, je hoofd leegmaken, je gevoelens onder controle krijgen... Door te wandelen kun je je focus opnieuw vinden, terwijl je je heel bewust blijft van wat je doet en waar je bent.

In dit boek brengt Céline Touati haar ervaringen in de natuurgeneeskunde, relaxatietherapie en meditatie samen en nodigt ze je uit om nieuwe wegen te bewandelen op je innerlijke reis. Door middel van praktische informatie en geleide meditaties biedt ze je hulpmiddelen aan om anders te leren wandelen:

- inzicht in verschillende soorten wandelingen;

- ademhalingstechnieken aangepast aan de situatie;

- beheersing van je emoties met behulp van meditatie;

- ontplooiing van je zintuigen, terwijl je naar je lichaam blijft luisteren.

Profiteer van dagelijkse wandelingen, zondagse wandeltochten, een langeafstandswandeling of eenvoudigweg rustige momenten om bewust te wandelen met aandacht voor zowel je omgeving als voor jezelf.


Het boek mindful wandelen van Celine Touati is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Celine Touati boeken - Mindful wandelen
ISBN 9789044752373
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 25-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Deltas Centrale uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,95
Bestel