Cees Baan - Wie ben ik dan?

Een routeplanner voor je leven


Wie ben ik dan

Elk leven, hoe sober of flamboyant ook, is een reis. Op die reis ontwikkelt ieder mens een eigen identiteit. Welk lot en welke keuzes vormen de vingerafdruk van jouw karakter? Wie was ik als kind? Wie ben ik nu? Wie zou ik willen worden? Door de ogen en ervaringen van anderen kun je naar jezelf leren kijken en ontdekken wie je bent. En wie ben je dan? Dat is de vraag die alleen jij kunt beantwoorden. Als je het soms even niet weet, is deze bundel een prachtig startpunt van een nieuwe ontdekkingsreis. Geniet ervan!

Cees Baan volgt het voetspoor van de uitgetreden Limburgse monnik Ravelli die in Nederland en België bekendheid verwierf als de Vliegenvanger. Ravelli laat op onverbloemde wijze zien wie hij was en wie hij werd. Zijn weerbarstige reis, zoektocht langs zwervers, nachtvlinders en gravinnen ontmaskert ook de lezer. Wie zich aan Ravelli spiegelt, leert zichzelf beter kennen.


Het boek wie ben ik dan? van Cees Baan is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cees Baan boeken - Wie ben ik dan?
ISBN 9789082868708
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 30-10-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER TVF International
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,90
Bestel

Andere boeken van Cees Baan