Cathinca Van Sprundel - De vrouwe van Myrdin

Elke magie, elke wens heeft zijn prijs

Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt aan de Andere Wereld: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen.

Nu is het eindelijk tijd om te vechten voor haar prinsdom. De beloofde hulp van koningin Aranrod komt in een andere vorm dan verwacht. In plaats van dat ze ten strijde kan trekken tegen de Andere Wereld, wordt Airys verbannen naar een eiland dat ze alleen uit mythen en sagen kent: Myrdin. Op dit magische eiland moet ze haar angsten overwinnen om terug te krijgen wat ze is verloren.

Biografie

Cathinca van Sprundel (1989), in het bijna elke dag leven redacteur en tekstschrijver, was vanaf het moment dat ze een pen kon vasthouden verliefd op schrijven. Voor haar verhalen laat ze zich inspireren door (Keltische) mythen, sagen en sprookjes. Met haar debuut; De Vrouwe van Myrdin wist ze al vele lezers te betoveren.


Het boek de vrouwe van myrdin van Cathinca Van Sprundel is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "De vrouwe van Myrdin"

Cathinca Van Sprundel boeken - De vrouwe van Myrdin
ISBN 9789492585288
PAGINA’S 260
VERSCHENEN 04-09-2018
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Dutch Venture Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel