Carool Rijnierse - De nieuwe wijk

"Spannend van de eerste zin tot het laatste woord."

In deze thriller 'De nieuwe wijk' begint Michelle van der Meent na haar scheiding, samen met haar twee kinderen aan een nieuwe start. Dit gaat minder vlekkeloos dan ze gehoopt had. In haar huwelijk was ze niet gelukkig, maar het gaf haar wel een stabiel leven.

Tijdens de nieuwe start van Michelle komt ze ongewild terecht in een opeenvolging van gebeurtenissen waar ze geen controle over heeft.

Een fascinerende thriller roman, die je van het begin tot het eind zal prikkelen. Een verhaal over verlies, wanhoop, bedreiging, lust, vriendschap, liefde en het maken van keuzes.

De Nieuwe Wijk is de eerste thriller van schrijver Carool Rijnierse.

Vanaf het moment dat ze een pen kan vasthouden schrijft ze al verhalen. Schrijven is haar grootste gedrevenheid. Carool wil haar mooiste leven leven en dat doet ze, wanneer ze haar hart via haar pen laat spreken. Dit zal dan ook niet het laatste boek zijn wat ze zal uitbrengen.


Het boek de nieuwe wijk van Carool Rijnierse is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Carool Rijnierse boeken - De nieuwe wijk
ISBN 9789082768800
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 16-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Carool Rijnierse
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,95
Bestel