Caroline Kuijper, Mark Dierkes - Ik wil een coach

Ontdek wat coaching jou te bieden heeft


Beste dienstverleners, zorgverleners, projectleiders, medewerkers, managers, leraren, experts, harde werkers en anderen die behoefte hebben aan coaching; ontdek in dit handige handboek wat coaching jou te bieden heeft.

Wil je iets in je werk of leven veranderen? Overweeg je coaching? Dan gaat dit boek je helpen om de wereld van coaching en coaches te leren kennen. Aan coaches is geen gebrek en er zijn verschillende manieren waarop coaches werken. Het is handig om je eerst te verdiepen in wat de mogelijkheden zijn, voordat je een coach kiest die écht bij je past, zodat je het best mogelijke coachingstraject kunt doorlopen.

Een coachingstraject zien wij als een tijdelijke reis naar meer wijsheid en zel kennis. Deze reis maak je samen met een nog onbekende medereiziger, met wie een klik nodig is en vertrouwen in zijn of haar manier van werken. Het is bovendien van belang dat je de reis voorbereidt en gedurende het traject samen vormgeeft. Dat stimuleert je persoonlijke ontwikkeling en geeft meer voldoening.

Dit geïllustreerde handboek is tevens een werkboek. Er is ruimte om aantekeningen te maken. Je kunt het ook cadeau doen aan een vriend of collega die erover denkt een coach te zoeken.

Succes met je huidige of toekomstige coach!


Het boek ik wil een coach van Caroline Kuijper, Mark Dierkes is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Caroline Kuijper, Mark Dierkes boeken - Ik wil een coach
ISBN 9789463451413
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 19-07-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Camani
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Caroline Kuijper, Mark Dierkes