Carla van Beers - Huis van een herinnering

Uit het geschakeerde leven van 3 generaties vrouwen: Wim, Willy en Ems, blijkt hoe waardevol het is om herinneringen in een familie te koesteren. De vraag is alleen voor hoe lang en wie is de bewaarder?

Huis van een herinnering is een vertelling gebaseerd op de geschiedenis van een vrouw, die voor haar huwelijk in 1901 naar Nederlands Indië vertrekt. Wanneer haar jongste dochter Ems jaren later het huis van haar moeders jeugd aan de Kromme Nieuwegracht 56 in Utrecht bezoekt, waant ze zich in een prettige tijd. Ze schrijft er over in Reis naar het begin". Carla van Beers raakt geboeid door haar woorden en start een onderzoek. Uit het geschakeerde leven van 3 generaties vrouwen: Wim, Willy en Ems, blijkt hoe waardevol het is om herinneringen in een familie te koesteren. De vraag is alleen voor hoe lang en wie is de bewaarder?

Zo lang zij leefde, heeft ze mij over dat huis moeten vertellen, ook over de stad en over `vroeger . Gedurende mijn zwervend leven leerde ik dit nooit-geziene huis kennen alsof het mijn huis was geweest. Eens zou ik het zien, wist ik.Carla van Beers boeken - Huis van een herinnering
ISBN 9789402108415
PAGINA’S 76
VERSCHENEN 05-11-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Levertijd: ongeveer 3-5 werkdagen
12,85
Bestel

Andere boeken van Carla van Beers