Cardinaels Nathalie - Ik hou van jou en jou en jou

Een open kijk op polyamorie


Je bent verliefd op twee of meer mensen. Het gaat om meer dan alleen seks. Je wil met meerdere mensen een duurzame, betekenisvolle relatie uitbouwen en hier open en eerlijk over zijn. Het maakt niet uit of je nu hetero, homo of bi bent. In je hart is plaats voor meer dan één liefdespartner.

In dat geval spreek je van polyamorie, een levenshouding die in onze huidige maatschappij steeds meer haar plek vindt. Maar wat houdt polyamorie nu juist in? Welke misverstanden en vooroordelen bestaan erover? Is polyamorie als relatievorm ook terug te vinden in de geschiedenis? Zijn er verschillende vormen van polyamoreuze relaties? Wat zijn de voordelen van gelijktijdige relaties met meerdere partners en waar loop je tegenaan? Hoe verdeel je je tijd en intimiteit over verschillende partners? Is polyamorie hetzelfde als swingen en is er een link met de bdsm-cultuur? Wat vertel je tegen je omgeving, tegen je kinderen? Heeft een polyamoreuze relatie kans op slagen op lange termijn?

Hoe ga je als hulpverlener om met polyamoreuze koppels? Ik hou van jou en jou en jou verstrekt je meer informatie over de wereld van polyamorie en de misverstanden die hier nog steeds over bestaan. Ook vind je verschillende getuigenissen terug van mensen met een polyamoreuze levensstijl.


Het boek ik hou van jou en jou en jou van Cardinaels Nathalie is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cardinaels Nathalie boeken - Ik hou van jou en jou en jou
ISBN 9789463371582
PAGINA’S 180
VERSCHENEN 11-06-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Pelckmans Pro
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,50
Bestel