Cara Frost-Sharratt - Heerlijk Londen

De favoriete culinaire adressen van Cara Frost-Sharratt


Met Heerlijk Londen heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste, leukste en beste adressen van Londen te ontdekken. Waar je ook bent in de stad: in het bekende Soho en Greenwich of de creatieve enclave Shoreditch.

Met de tips van de Londense Cara Frost-Sharratt ontdek je de beste adressen: van pubfood tot een bezoek aan The Modern Pantry; van foodmarkten als Borough en Billingsgate tot en met het hippe Street Feast, waar je in festivalsfeer tot diep in de nacht culinair kan genieten bij de vele pop-up restaurants en cocktailbars.

Heerlijk Londen gidst je dwars door de stad: van het beste in de City tot en met piekfijne adressen van lokale producenten als The Slow Bread Company. Waar eet je de lekkerste Eggs Benedict en op welke markt eet je de lekkerste Jamaicaanse pasteitjes? Bovendien geeft Heerlijk Londen 50 beste recepten weg van St. John, The Ivy en vele andere klassiekers en nieuwkomers in de Londense foodscene.


Het boek heerlijk londen van Cara Frost-Sharratt is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Cara Frost-Sharratt boeken - Heerlijk Londen
ISBN 9789461431769
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 29-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Good Cook B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,95
Bestel

Andere boeken van Cara Frost-Sharratt