C. Neele - Het leven van Job

Door lijden naar het altaar tien preken


De geschiedenis van Job is niet onbekend. Deze staat echter beschreven in een groot Bijbelboek van 42 hoofdstukken. Wat is de hoofdlijn van dit Bijbelboek? We kunnen de ondervindingen van Job wel omschrijven als ‘zielsgeschiedenis’. Hij wordt uiteindelijk geleid tot het altaar dat heen wijst naar Jezus Christus. Dáár wordt de ware rust gevonden. Ook nu.

Twaalf preken over het leven van Job

Ds. C. Neele is sinds 2011 emeritus-predikant van de Gereformeerde Gemeenten. Hij vervult de preekbeurten van de gemeente te Poortugaal. Eerder diende hij vanaf 1999 tot en met maart 2011 de gemeenten van Aagtekerke en Lisse.


Het boek het leven van job van C. Neele is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


C. Neele boeken - Het leven van Job
ISBN 9789462782747
VERSCHENEN 17-01-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Banier Bv, Uitgeverij De
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van C. Neele

 • C. Neele - Gods stem in de natuur
  C. Neele - Gods stem in de natuur

  Gods Woord bevat hemels onderwijs. Ook over de natuur. Zo wijst de Bijbel op het weer in het algemeen (Matth. 16). En op de winter (Ps. 147). Maar ook heeft de Heere door de verschillende weersomstandigheden wat te zeggen. Denk aan de wind (Joh. 3), de regen (Joël 2), het onweer…

  Lees meer...
  13,99
 • C. Neele - Het leven van Job
  C. Neele - Het leven van Job

  De geschiedenis van Job is niet onbekend. Deze staat echter beschreven in een groot Bijbelboek van 42 hoofdstukken. Wat is de hoofdlijn van dit Bijbelboek? We kunnen de ondervindingen van Job wel omschrijven als ‘zielsgeschiedenis’. Hij wordt uiteindelijk geleid tot het…

  Lees meer...
  11,99