Bruno Sebrechts - Uw licht op mijn schaduw

De lezer wordt meegenomen in het verhaal van de Schrift, waarin nood en verlossing een rode draad zijn – van Genesis tot Openbaring. De kruisdood en opstanding van Christus staan daarin centraal.

Dit boek is een resultaat van jarenlange studie, reflectie en praktijkervaring. Het begint met een aangrijpend getuigenis van bevrijding door Christus. Dit getuigenis was voor de schrijver een aanleiding om de actualiteit van de Bijbelse principes van verlossing en bevrijding verder te onderzoeken.

De lezer wordt meegenomen in het verhaal van de Schrift, waarin nood en verlossing een rode draad zijn – van Genesis tot Openbaring. De kruisdood en opstanding van Christus staan daarin centraal, evenals het feit dat Hij zo de weg opende naar een geheel nieuwe levenssfeer.

De gelovige wordt uitgenodigd om die nieuwe levenssfeer te betreden. Daar mag hij ervaren dat Christus zelf – en niet de machten en krachten van het verleden – het leven en de toekomst zal beheersen. Door het afleggen van de ballast van het verleden verliezen duistere krachten hun invloed en macht.

De relevantie van dit thema en de praktische toepassing hiervan worden onder meer toegelicht door meerdere getuigenissen van personen uit de omgeving van de schrijver.

De voorgestelde werkwijze om herstel en vrijheid na te streven benadrukt de genade, liefde en grootheid van God. Afstemming op de persoonlijke omstandigheden van de hulpvrager en fijngevoeligheid van de hulpverlener worden benadrukt.

Het boek sluit af met het perspectief van volmaakte vrijheid in het toekomstige glorieuze koninkrijk van Christus.

Uit het Voorwoord: ‘Er bestaat veel literatuur over dit thema, maar weinig daarvan is vergelijkbaar met de competente wijze waarop Sebrechts dit onderwerp vanuit de Schrift doorgrondt. Over de Bijbelse basis van deze bediening vind je weinig of geen vergelijkbare lectuur’. Em. Prof. Timothy Warner, schrijver ‘The Essential Guide to Spiritual Warfare’ USA.


Het boek uw licht op mijn schaduw van Bruno Sebrechts is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 28,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bruno Sebrechts boeken - Uw licht op mijn schaduw
ISBN 9789079859870
PAGINA’S 534
VERSCHENEN 13-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Scholten Uitgeverij B.V.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
28,95
Bestel