Bruce Wilkinson, Brian Smirh - God wil ons overvloedig zegenen

Terwijl we thuis gezellig zaten te praten, vroeg mijn zoon David: ?Papa, wil je mij zegenen?? Dat overviel me. ?Natuurlijk, jongen? Ik zegen je.? Hij schudde zijn hoofd. ?Nee, Papa, ik bedoel dat je me echt zegent.? David stond rustig op, knielde aan mijn voeten neer en keek naar me op. ?Alstublieft, Papa, ik wil jouw zegen ontvangen.? Toen boog hij zijn hoofd.

Ik heb me nooit méér vereerd gevoeld. Diep ontroerd legde ik mijn handen op zijn schouders en vanuit het diepst van mijn hart zegende ik hem? Ik bleef zegenen tot ik niet meer kon. Zonder een woord te zeggen stond David op en liep terug naar zijn stoel. Terwijl hij ging zitten, hoorde ik de fluistering van de Heer: Nu weet je hoe Ik me voel, als jij naar Mij toe komt, voor mijn troon knielt en Mij vraagt jou te zegenen!

Waarom zouden we zo?n Vader moedwillig de eer onthouden die Hij ontvangt als wij Hem om iets vragen? Of de vreugde die Hij beleeft aan het verhoren van onze gebeden? Laat voortaan geen dag voorbijgaan zonder dat u naar Hem opkijkt en zegt: ?O God, wilt U mij alstublieft overvloedig zegenen?? Bruce Wilkinson


Het boek god wil ons overvloedig zegenen van Bruce Wilkinson, Brian Smirh is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bruce Wilkinson, Brian Smirh boeken - God wil ons overvloedig zegenen
ISBN 9789060675403
PAGINA’S 187
VERSCHENEN 01-03-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Uitgeverij Gideon
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel