Bruce Lyon - Werken met de wil

Werken Met De Wil' is een opkomende geestelijke wetenschap die door de identificatie met de monade kracht verleent aan het naar buiten treden van het bewustzijn en de samensmelting van de ziel en de persoonlijkheid.

Het proces van het planetaire ontwaken is zover voortgeschreden dat het bewustzijns- of het zielsprincipe een duidelijke plaats heeft gekregen en geleidelijk aan gewoon wordt. De grond-beginselen en de uitvoeringen die in de praktijk nodig zijn om een gezonde, verlichte en duurzame wereldmaatschappij voort te brengen, raken in toenemende mate bekend en worden door een grote verscheidenheid aan culturen steeds meer herkend. Dit algemeen bekend worden is de vrucht van de zaden die ooit werden geplant in kleine groepen of scholen voor het kweken van bewustzijn, die we de 'mysteriescholen' zouden kunnen noemen.

Het werk van de moderne mysterieschool bestaat uit het laten ontkiemen van de zaden van Wil of Doel door de openbaring van de energie of de levenskracht, die niet alleen in de kern van onze planetaire levensuitdrukking ligt maar één is met het Ene Leven van het universum.

Het genereren van een reservoir van Wil binnen het bewustzijn van de gevorderde mensheid verschaft de dynamische evolutionaire lading die nodig is voor het compleet verschijnen en de volledige manifestatie van de planetaire ziel op het fysieke gebied.


Het boek werken met de wil van Bruce Lyon is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bruce Lyon boeken - Werken met de wil
ISBN 9789491872174
PAGINA’S 288
VERSCHENEN 07-04-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Calbona Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Bruce Lyon