Brianna Wolfson - Het leven gaat niet altijd over roze

Rosie gaat dansend door het leven, terwijl Rex juist heel serieus is. Als ze elkaar ontmoeten, wordt Rex meegezogen in de tornado van Rosies liefde. Helaas houdt de relatie tussen de twee uitersten geen stand: Rosie is onweerstaanbaar, maar ze is ook dodelijk vermoeiend. Hoelang houd je het vol in een wereld die uit louter roze glitters lijkt te bestaan?

Na hun scheiding probeert Willow, hun dochter, in de verschillende werelden van haar ouders te overleven. Bij Rosie is dat gemakkelijk. Ze is gek op haar sprankelende moeder, die alles door een roze bril ziet. Bij haar vader is het lastiger, want hij hee¬ het alleen maar over regels. Wanneer de wervelwind van Rosies emoties steeds heftiger wordt, ligt een gebroken hart op de loer.

Het leven gaat niet altijd over roze is een hartverscheurende maar ook troostrijke roman, die laat zien hoe je je weg kunt vinden in een wereld van extremen, en hoe je hart kan breken maar ook weer helen.


Het boek het leven gaat niet altijd over roze van Brianna Wolfson is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "Het leven gaat niet altijd over roze"

Brianna Wolfson boeken - Het leven gaat niet altijd over roze
ISBN 9789402700794
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 06-03-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER HarperCollins
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,99
Bestel

Andere boeken van Brianna Wolfson