Brian Draper - Soulfulness

Bewust leven vanuit je ziel


In de drukte van het bijna elke dag leven is het moeilijk rust te vinden en te genieten van al het goede dat we ontvangen hebben. Brian Draper trekt in dit boek lessen uit mindfulness, maar leidt zijn lezers naar een diepere laag:

soulfulness. De schrijver wijst erop dat het hierbij niet om een 'trucje' gaat waarbij je alleen uit eigenbelang wat oefeningen doet. Het gevaar is dat je dan nog altijd als een radertje blijft meedraaien in een machinerie vol stress. Op basis van de christelijke traditie helpt dit boek de lezer juist om vanuit rust tot bloei te komen, bewust aanwezig te zijn en te leven met compassie en creativiteit.

Een krachtig boek voor mensen die op zoek zijn naar verdieping van hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen.

'"Soulfulness" is meer dan een theoretisch boek. Draper laat ons een geestelijke discipline zien waardoor we ontdekken hoe we in ons drukke leven maar al te gemakkelijk een pad kiezen dat naar burn-out leidt ... Bedankt, Dr. Draper, voor de korte inleiding in deze technieken. Ik zal proberen eraan te denken ...'

(Christianity Today)

Brian Draper schreef veel boeken. Daarnaast is hij een van de sprekers voor BBC Radio 4-programma 'Thought for the day'.


Het boek soulfulness van Brian Draper is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Brian Draper boeken - Soulfulness
ISBN 9789033801273
PAGINA’S 272
VERSCHENEN 08-03-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,99
Bestel