Brian Doerksen - Make love, make war

Overwinning door aanbidding


Met een knipoog naar de vredesbeweging van de jaren ?60 heeft Brian Doerksen zijn boek ?Make Love, Make War? genoemd. Hij geeft daarmee aan dat Gods liefde niet lievig is, maar strijdt tegen onrecht. En het grootste onrecht is dat de aanbidding van de enige ware God wordt vervangen door de aanbidding van geld, genot en andere ?goden? die het aanbidden niet waard zijn. Het onheil dat daaruit voortkomt, is onvoorstelbaar.

Brian Doerksen is een aanbidder van God. Hij schrijft songteksten voor Hem, componeert voor Hem, zingt voor Hem. Door God te verheerlijken, bestrijdt hij de grote Boosdoener, die het niet kan verdragen dat God aanbeden wordt. Zo wordt aanbidding een vorm van geestelijke oorlogvoering.

In dit boek vertelt Brian Doerksen de achtergrondverhalen bij twaalf van zijn aanbiddingsliederen en daartussendoor weeft hij ontroerende waarheden over het karakter van God. Na elk hoofdstuk geeft Brian Doerksen tips voor (aankomende) songwriters.

MET VERZAMEL-CD VAN DE 12 BESPROKEN AANBIDDINGSLIEDEREN


Het boek make love, make war van Brian Doerksen is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Brian Doerksen boeken - Make love, make war
ISBN 9789060679272
PAGINA’S 236
VERSCHENEN 01-04-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Stichting Uitgeverij Gideon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel