Bram Gerrits - Van fractie-assistent tot minister-president

Een survivalgids voor politici


Er is geen vak mooier dan dat van politicus, maar met idealisme alleen red je het niet in Den Haag of Monnickendam. Leer de ongeschreven regels van het politieke spel voor de invloed die je nodig hebt om iets voor elkaar te krijgen.

Ontdek hoe je plooien gladstrijkt in de wandelgangen, je tegenstander het bos instuurt, deals sluit in achterkamertjes en je boodschap in de pers krijgt. En leer hoe je een draai maakt, op een verkiesbare plek komt, een goede portefeuille verovert en een bijeenkomst met boze burgers overleeft.

Natuurlijk wil je het verschil maken, je inzetten voor een veiliger, socialer en duurzamer Nederland. Maar als je de regels van het politieke spel niet beheerst, eindig je als Don Quichotte.

Bram Gerrits is actief lid van GroenLinks en was deelraadslid voor zijn partij in Amsterdam. Hij werkt als tekstschrijver en redacteur.


Het boek van fractie-assistent tot minister-president van Bram Gerrits is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bram Gerrits boeken - Van fractie-assistent tot minister-president
ISBN 9789461261939
VERSCHENEN 26-10-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Haystack, Uitgeverij
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Bram Gerrits