- Bouillon ! voorjaar 2016

Leesvoer voor lekkerbekken


Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50e

editie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewde

Will Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boek

dat hij aan het schrijven is.

INHOUD:

>De verrassingskaternen >Berichten >De Culinaire

stamboom van Lucas Rive: Het is klaar als het klaar is!

>Côte de bouillon! Ja Natuurlijk! >Olijfbomen op poten

>Standplaats Leeuwarden >De Rode Draad >Eten zit in

het Franse hart >Baskische uitblinkers >Druiven plukken bij

maanlicht >Gétver wat lekker! >Onderdendam > Noedels >Com

um livro de culinária na mão >KM 0 op Fòrum Gastronòmic

>Boer in Milaan >Goede smaak, smaakvervlakking en de

noodzaak van het vage >De Bouillonambassadeurs

>Onderaan de keukenladder >Bouillon Leest >Wie werkten

mee.


Het boek bouillon ! voorjaar 2016 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Bouillon ! voorjaar 2016
ISBN 9789077788516
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 20-03-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bouillon Culinaire Journalistiek
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel