Bondi Sciarone, Piet Meijer, C. Westdijk, Jan Erik Grezel, A. Blom, P. Post - Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek

Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor buitenlanders van de Delftse methode. De methode brengt cursisten in 42 lessen van niveau 0 naar A2. Ze kennen dan de belangrijkste woorden en woordvormen van het Nederlands en ze kunnen die kennis inzetten bij het lezen, luisteren, spreken en schrijven.

Deze nieuwe, vijfde editie bevat compleet herziene teksten, aangepast aan de wensen van docenten en cursisten, en aan de ontwikkelingen in de Nederlandse maatschappij. De bijna 2200 in de teksten gebruikte woorden en woordvormen zijn gekozen op basis van de meest recente frequentielijsten van het Nederlands. De Engelse vertaling van de woordenlijsten is in deze vijfde editie weer naast de tekst afgedrukt, zodat een groot deel van de cursisten direct hulp heeft als ze met de tekst aan de slag gaan. Bovendien is aan het al ruime aanbod van beschikbare vertalingen het Tigrinya toegevoegd.

De online cursus bij dit boek bevat alle teksten, de audio, de woordvertalingen en oefeningen.

Als aanvulling op het tekstboek is er ook een oefenboek beschikbaar om extra te oefenen. Nederlands voor buitenlanders is tevens beschikbaar als app.


Het boek nederlands voor buitenlanders beginners nt2-niveau 0>a2 tekstboek van Bondi Sciarone, Piet Meijer, C. Westdijk, Jan Erik Grezel, A. Blom, P. Post is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 69,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bondi Sciarone, Piet Meijer, C. Westdijk, Jan Erik Grezel, A. Blom, P. Post boeken - Nederlands voor buitenlanders Beginners NT2-niveau 0>A2 Tekstboek
ISBN 9789024422388
PAGINA’S 244
VERSCHENEN 31-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
69,90
Bestel

Andere boeken van Bondi Sciarone, Piet Meijer, C. Westdijk, Jan Erik Grezel, A. Blom, P. Post