Bob Boot boeken - Mannen van 50

Krampachtig jong blijven of goed ouder worden


Met klasse ouder worden...of een sneue, lachwekkende man?Mannen van rond de vijftig bevinden zich in een overgangsfase. Ze worden voelbaar en zichtbaar ouder: psychologische veranderingen doen zich voor, hun seksuele behoefte verandert en ze krijgen een andere rol in het maatschappelijk leven. Hun perspectief op het leven wordt anders en ze worden zich sterker bewust van de eindigheid ervan. Hun ouders hebben zorg nodig (of zijn inmiddels gestorven), de eerste vrienden vallen weg, en op de werkvloer dient zich een jongere, ambitieuze generatie aan die anders tegen dingen aankijkt dan zij.De wijze waarop mannen hiermee omgaan, bepaalt hoe ze zich manifesteren en hoe ze zich voelen: lopen ze vast door hun verzet tegen het ouder worden, of groeien ze door `het verlies te accepteren en hun ervaring ten gunste van zichzelf en hun omgeving te gebruiken? Boot laat zien hoe mannen van inzet (prestatie) naar inzicht kunnen komen, van vergaren (voor jezelf) naar verdelen (met anderen), van handelen vanuit spanning (testosteron) naar rust en autonomie, van verzet naar acceptatie.


Het boek mannen van 50 van Bob Boot is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bob Boot boeken - Mannen van 50
ISBN 9789021554327
PAGINA’S 176
VERSCHENEN 27-08-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Kosmos Uitgevers
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Bob Boot

  • Bob Boot - Mannen van 50
    Bob Boot - Mannen van 50

    Met klasse ouder worden... of een sneue, lachwekkende man? Mannen van rond de vijftig bevinden zich in een overgangsfase. Ze worden voelbaar en zichtbaar ouder: psychologische veranderingen doen zich voor, hun seksuele behoefte verandert en ze krijgen een andere rol in het…

    Lees meer...
      7,99