- Bijbelse Dagkalender 2018

De Bijbelse Dagkalender verschijnt dit jaar voor de 72e keer en is een uitstekend hulpmiddel bij een bijna elke dag meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het leesrooster dat veel predikanten volgen in de zondagse diensten. Dankzij dit rooster komt elk jaar een groot deel van de Schrift aan de orde.

Achter in de dagkalender zijn gebeden opgenomen voor dagelijkse en belangrijke momenten in ons leven. Dankzij het register op de website is snel terug te vinden wanneer welke bijbeltekst wordt besproken.

Aan de Bijbelse Dagkalender werken ieder jaar achttien predikanten mee uit de Protestantse Kerk in Nederland. Dit jaar zijn dat onder andere ds. Karin van den Broeke, ds. Erik Versloot, ds. René van den Beld en ds. Alfred C. Bronswijk.


Het boek bijbelse dagkalender 2018 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 7,99 excl. verzendkosten.


 boeken - Bijbelse Dagkalender 2018
ISBN 9789023971580
PAGINA’S 232
VERSCHENEN 05-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boekencentrum
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  7,99
Bestel