Betty Heideman - Van vliegende tafels en boze buren

Anekdotes en Tips


Van vliegende tafels en boze buren is een boek voor iedereen die weleens op evenementen (beurzen, markten, fairs) staat of overweegt dit te gaan doen. Het is een boek met veel nuttige tips maar ook met een scala aan anekdotes.

Betty Heideman staat al twintig jaar op grote en kleine evenementen in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland, van dierenbeurzen, Feel Good fairs, tot wellness beurzen, van vakantie- tot spirituele beurzen.

Waar moet je rekening mee houden, welke materialen heb je nodig, wat voor soort mensen kom je tegen, op alle vragen krijg je in dit boek antwoord.

De anekdotes en verhalen laten zien dat een goed humeur en geduld soms de belangrijkste ingrediënten zijn voor deelname.

Betty Heideman, heeft 11 jaar in Frankrijk gewoond en woont nu met man en haar opvang voor gehandicapte en oude honden in Duitsland. Zij schreef diverse boeken o.a. Allochtone Viervoeters, C'est la Vie en Oogedicht.


Het boek van vliegende tafels en boze buren van Betty Heideman is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Betty Heideman boeken - Van vliegende tafels en boze buren
ISBN 9789402189995
PAGINA’S 108
VERSCHENEN 09-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Brave New Books
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,00
Bestel