Bertus Leijenhorst - Met passie naar professionaliteit

Professionele ontwikkeling tot hulpverlener


‘Met gedrevenheid naar professionaliteit’ behandelt (levens)thema’s die voor een hulpverlener essentieel zijn, zoals relaties aangaan, omgaan met gevoelens, zelfbeeld, verschil durven te maken, het conflict, leren en werken in een team en beroepshouding.

In dit boek draait het om eigen bewustwording en zelfontwikkeling. ‘Met gedrevenheid naar professionaliteit’ is daarom niet alleen een studieboek, maar ook een werkboek. Studenten krijgen door middel van verschillende oefeningen helder wat de aandachtspunten zijn voor hun eigen beroepshouding.

In deze derde druk in de inhoud geactualiseerd die daardoor nog beter aansluit op de huidige praktijk en er is ook meer aandacht voor sociaal werk. Ook is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over afscheid nemen in begeleidingsrelaties.

Wat compleet nieuw is bij deze druk, is een bijhorende website met video’s, oefeningen, een begrippentrainer en extra materiaal voor docenten.


Het boek met passie naar professionaliteit van Bertus Leijenhorst is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bertus Leijenhorst boeken - Met passie naar professionaliteit
ISBN 9789024424917
PAGINA’S 212
VERSCHENEN 02-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,50
Bestel

Andere boeken van Bertus Leijenhorst