Berthel ter Steege - De vakantiereiziger

Algemene reiskennis, Vervoer, verblijf en verzekeringen, Reissomberekeningen


Kleine reisbureaus of grote touroperators: allemaal vragen ze steeds beter opgeleide werknemers. Met deze zeer complete onderwijsmodule over vakantiereizen zijn de studenten en stagiaires uitstekend voorbereid op de hoge eisen die de moderne reisbranche stelt.

Met De vakantiereiziger als lesmateriaal leren studenten hoe zij op deskundige wijze richting en inhoud kunnen geven aan de hectische en steeds veranderende praktijk van de internationale reiswereld. Op basis van op de praktijk gebaseerde ‘cases’, en door middel van vele vragen en opdrachten, verwerven zij de algemene kennis nodig voor de toeristische reismarkt. Ook raken zij vertrouwd met vervoermiddelen, verblijf en verzekeringen en leren zij hoe reissommen worden berekend.

De vakantiereiziger sluit aan bij de eisen van de kwalificatiedossiers Zelfstandig medewerker travel & hospitality en Leidinggevende travel & hospitality. Daarnaast is bestudering van het boek geschikt voor cursussen en opleidingen die studenten voorbereiden op een baan in de reiswereld. De handige ringband geeft docenten en studenten de mogelijkheid eigen materiaal toe te voegen.

Berthel ter Steege is officieel geaccrediteerd als docent door IATA Montreal. Haar bedrijf Tansferama organiseert cursussen IATA en SEPR. Zij is de schrijver van de verwante modules Vakantiereisbestemmingen en De Zakenreiziger.Berthel ter Steege boeken - De vakantiereiziger
ISBN 9789463012416
PAGINA’S 450
VERSCHENEN 15-05-2019
DRUK 14e druk
UITVOERING Losbladig
TAAL Nederlands
UITGEVER Eburon Uitgeverij
Levertijd: ongeveer 5-7 werkdagen
60,00
Bestel

Andere boeken van Berthel ter Steege