Bert van Hoek, Jacques van den Born - Coach opbrengstgericht

10 aanraders


Opbrengstgericht coachen is gebaseerd op oplossingsgericht coachen, met op onderdelen een eigen vertaling. Deze methodiek is toekomstgericht en afgestemd op het realiseren van een zo goed mogelijke opbrengst.

Het is belangrijk om niet dogmatisch gebruik te maken van een vaste methodiek, maar van een die strookt met je persoonlijke stijl en daardoor in het gebruik effectief is. Want daar gaat het om: de persoon die vertrouwt op hulp door jouw coaching staat centraal.

Coachen gebeurt in alledaagse situaties. We zijn allemaal wel eens coach. Effectief coachen gebeurt voor een groot deel methodisch, maar daarnaast ook op gevoel. Allemaal onderwerpen die aan de orde komen. "Neem ze zoals je ze kunt gebruiken en sta open voor nieuwe uitwerkingen." De theorie vormt een uitstekende basis om je eigen ideeën te ontwikkelen.

Bert van Hoek is voormalig bestuurder primair onderwijs, momenteel coach en Registerpsycholoog NIP/ Arbeid en organisatie. Jacques van den Born is directeur passend onderwijs en zelfstandig gevestigd onderwijsadviseur en orthopedagoog. Daarnaast is hij redactielid van TIB, Tijdschrift Intern Begeleiders en mede schrijver van de TIBtool 'Belangrijke zaken eerst'.


Het boek coach opbrengstgericht van Bert van Hoek, Jacques van den Born is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 23,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bert van Hoek, Jacques van den Born boeken - Coach opbrengstgericht
ISBN 9789463170925
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 05-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Instondo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
23,50
Bestel