Bert Panhuise - Ontsnapt

De wonderlijke bevrijding van een avonturier


Hij was verslaafd aan speed en leidde een ruig leven in de onderwereld, waar hij getuige was van een brute moord. Hij werd door de sterke arm van justitie

opgesloten... maar niet voor lang. De gewiekste Bert Panhuise ontsnapte twee keer, dook onder, werd opnieuw gepakt en zat een lange straf uit in de beruchte Koepelgevangenis van Breda. Niet lang daarna werd hij aangeraakt door de krachtige arm van God, en toen was er geen ontsnappen meer aan.

Op Corsica begint hij een succesvol watersportbedrijf, wordt Europees kampioen op de surfplank en vindt het populaire kitesurfen uit. Ondertussen getuigt hij overal van zijn Verlosser. Dan ervaart hij Gods roeping om het evangelie en het werk van de Heilige Geest via T.V. bekend te maken. Dit inspirerende boek leest als een actiethriller en laat je verwonderd achter met het besef dat God in staat is om zelfs de grootste zondaars te redden en machtig te gebruiken.


Het boek ontsnapt van Bert Panhuise is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bert Panhuise boeken - Ontsnapt
ISBN 9789059991040
PAGINA’S 208
VERSCHENEN 30-05-2017
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Gideon, Stichting Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel