Bert Loorbach - Rustiek Kamperen in Frankrijk

De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen 15 jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur.

Met deze splinternieuwe gids heb je de beste selectie van rustieke campings in Frankrijk bij de hand. De prachtige en veelzijdige natuur gecombineerd met de rijke cultuur, het lekkere eten en het goede klimaat maakt dit land tot een volmaakt kampeerland. Van de witte krijtrotsen in het noorden tot de lavendelvelden in de Provence en van de vakwerk- huizen in de Elzas tot de wijnvelden in de Bordeaux, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hiertussen zitten zeer veel nieuwe campings. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op: rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschalig- heid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere.

Je zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.

Wat deze 200 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.Bert Loorbach boeken - Rustiek Kamperen in Frankrijk
ISBN 9789082955071
PAGINA’S 280
DRUK 9e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BLU

VERWACHT

Dit boek wordt verwacht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


17,95

De genoemde prijs is een indicatie.

Andere boeken van Bert Loorbach