Bert Loorbach - Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen tien jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur.

Met deze gids heb je de beste selectie van rustieke campings in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk bij de hand. De prachtige en diverse natuur en de veelzijdige cultuur in combinatie met voorzieningen van hoge kwaliteit maken dit heerlijke vakantielanden. Kamperen in één van deze 3 landen gaat natuurlijk ook heel goed. Probleem

is alleen dat veel campings er erg groot en vol zijn en veel vaste verhuur hebben. Om dat te vermijden hebben wij deze selectie gemaakt. Van de ruime stranden aan de Oost­ zee tot de bergweiden in de Alpen en van de landelijke rust net over onze grens tot aan het Wienerwald, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij

is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. Je zult piepkleine, basale campings aantreffen, prachtige natuur­ campings en soms verrassend comfortabele terreinen.

Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en

de onpersoonlijkheid.


Het boek duitsland, zwitserland en oostenrijk van Bert Loorbach is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bert Loorbach boeken - Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk
ISBN 9789082955002
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 22-02-2019
DRUK 3e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bert Loorbach Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Bert Loorbach