Bert Loorbach - Rustiek Kamperen in Spanje en Portugal

De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen tien jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur.

Met deze gids heb je de beste selectie van rustieke campings in Spanje en Portugal bij de hand. Het goede klimaat en de prachtige en veelzijdige natuur zijn uitermate geschikt voor een kampeervakantie. Van de groene Pyreneeën tot de witte dorpen in Andalusië en van de Algarve tot Porto, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. Je zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.

Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


Het boek rustiek kamperen in spanje en portugal van Bert Loorbach is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bert Loorbach boeken - Rustiek Kamperen in Spanje en Portugal
ISBN 9789082955088
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 01-05-2019
DRUK 12e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER BLU
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,95
Bestel

Andere boeken van Bert Loorbach