Bernadette Kuijpers, Abram Muller - Rustiek kamperen

Midden- en Zuid-Oost Europa


Met deze nieuwe gids heeft u de beste selectie van rustieke campings in Midden- en Zuidoost-Europa bij de hand. We bieden campings in de volgende landen: Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië. Overal is wel een fraai gelegen, natuurlijk terrein gevonden zodat deze gids geschikt is voor een prachtige trektocht langs rustieke campings. Hierbij is door de auteurs gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. U zult piepkleine, basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.

Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


Het boek rustiek kamperen van Bernadette Kuijpers, Abram Muller is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,45 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Bernadette Kuijpers, Abram Muller boeken - Rustiek kamperen
ISBN 9789082326680
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 27-02-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Bert Loorbach Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,45
Bestel