- Benelux rail

Deze tweede editie van de Benelux Rail gevouwen landkaart is sinds het verschijnen de ultieme spoorwegkaart van de 3 landen waarop hoogteverschillen in het landschap compleet in kleur zijn weergegeven. De spoorlijnen zoals die er in 1995 waren, staan er alle op met hun technische kenmerken zoals dubbel spoor en al dan niet elektrisch te berijden. Ook goederenlijnen, rail musea, tunnels en andere interessante bijzonderheden staan aangegeven.

De kaart gemaakt van stevig papier meet gevouwen 13 x 18 cm. Uitgevouwen wordt dat 70 x 100 cm. Er is een register van alle stations in de Benelux en ook de relevante veerdiensten zijn vermeld. Er zijn verwijzingen naar de deelkaartjes die in de Benelux Rail boeken tot dan toe waren verschenen en de tramnetten van de Benelux anno 1995 zijn alle monochroom weergegeven.

Dit alles verrijkt de reeks Benelux Rail boeken (sinds 1970) waarvan thans het elfde deel in voorbereiding is. De ideale begeleider voor het begrijpen van de topografische omstandigheden van spoorwegsystemen maar ook een handige hulp bij het plannen van reizen.


Het boek benelux rail is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 8,00 excl. verzendkosten.


 boeken - Benelux rail
ISBN 9789073280045
VERSCHENEN 28-05-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij 't Nijvere Lezerke
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  8,00
Bestel