Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheidMeer dan 75.000 exemplaren verkocht

Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij in aanraking gebracht met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle 3 laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

De pers over Het einde van de eenzaamheid:

'Een onbetwist literair meesterwerk.' Jeroen Vullings

'Als je er eenmaal in begint laat het je niet meer los.' DWDD-Boekenpanel

'Wells weet grote thema's te bezielen, op een persoonlijke manier, op maat van het specifieke personage en op maat van de lezer. Zijn roman over 3 familieleden raakt de lezer voluit.' Vrij NederlandBenedict Wells boeken - Het einde van de eenzaamheid

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789402307870
PAGINA’S 211
VERSCHENEN 28-03-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER J.M. Meulenhoff
LEVERING direct te downloaden
  9,99
Bestel

Andere boeken van Benedict Wells