Benedict Wells - Het einde van de eenzaamheidMeer dan 75.000 exemplaren verkocht

Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij in aanraking gebracht met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle 3 laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

De pers over Het einde van de eenzaamheid:

'Een onbetwist literair meesterwerk.' Jeroen Vullings

'Als je er eenmaal in begint laat het je niet meer los.' DWDD-Boekenpanel

'Wells weet grote thema's te bezielen, op een persoonlijke manier, op maat van het specifieke personage en op maat van de lezer. Zijn roman over 3 familieleden raakt de lezer voluit.' Vrij Nederland


Het boek het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Benedict Wells boeken - Het einde van de eenzaamheid
ISBN 9789029091787
PAGINA’S 304
VERSCHENEN 04-04-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER J.M. Meulenhoff
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Benedict Wells