Ben Groenendijk - Aan de slag met Excel 2019

De essentiële onderwerpen voor de professional


Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen de basisbegrippen uit óf zijn juist zeer uitputtend en gaan uitgebreid in op alle mogelijkheden die het programma kent. Dit boek behandelt alleen de essentiële onderwerpen die voor de (toekomstige) professional op hbo- en wo-niveau van belang zijn. Het is dan ook een praktisch boek, bedoeld voor iedereen die Excel veel gebruikt of wil gaan gebruiken voor studie of werk. De professionals die al met het programma werken zullen na het lezen ervan een veel hoger rendement halen uit hun modellen.

Alle onderwerpen in dit boek worden met concrete praktijkvoorbeelden stap voor stap toegelicht en zijn voorzien van relevante schermafdrukken. Bij veel onderwerpen zijn video’s via de website van dit boek beschikbaar. Bij ieder onderwerp zijn opgaven opgenomen, waarin de opgedane kennis praktisch kan worden geoefend. Na het bestuderen van dit boek beschikt de gebruiker dan ook over alle kennis en tools binnen Excel om professioneel met het programma om te kunnen gaan.

Aan de slag met Excel 2019 is geschikt voor zowel Windows- als Apple-gebruikers van Excel-versie 2016 en later, en Office 365. Voorkennis van Excel is niet nodig. Uitgangspunt is dat de gebruiker basisacties beheerst, zoals kopiëren, plakken, selecteren, openen en opslaan van bestanden, tekst vet of cursief maken, en dergelijke.

Op de website bij dit boek, www.aandeslagmetexcel.nl, vind je de bestanden en uitwerkingen van de opdrachten en voorbeelden uit het boek, en video’s waarin bepaalde functies in bewegend beeld worden uitgelegd.

Ben Groenendijk is docent informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Hij is schrijver van diverse boeken over o.a. databases en Access.


Het boek aan de slag met excel 2019 van Ben Groenendijk is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ben Groenendijk boeken - Aan de slag met Excel 2019
ISBN 9789024401604
PAGINA’S 136
VERSCHENEN 15-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,95
Bestel

Andere boeken van Ben Groenendijk