- Begrijpend lezen Oefenboeken Set groep 8 M8/E8 Delen 1 en 2

Geschikt voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Cito Eindtoets (E8)


De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8) groep 8

De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8)

Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardighedendie kinderen moeten ontwikkelen op school.

Deze Begrijpend lezen Oefenboeken bestaat uit twee delen. Beide oefenboeken zijn zeergeschikt om te oefenen voor de LVS-toets (M8) en de Centrale Eindtoets (E8) van het Cito. Het doel waarleerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het eind van groep 8 een advies meekrijgtdat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.

Deze Oefenboeken kunnen bij toetsvoorbereidingen uitstekend dienst doen, omdat er met teksten en opgavenop verschillende niveaus – zoals ze ook in de M8 toetsing en in de Centrale Eindtoets aan de ordekomen – kan worden geoefend. Ook worden de vaardigheden van de leerlingen voldoende geoefend indit oefenboek voor interpreteren, begrijpen, techniek en woordenschat, samenvatten en opzoeken.Resultaten voor Taal zijn, naast resultaten voor Rekenen, belangrijk bij het bepalen van hetschooladvies.

Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide onlineoefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.


Het boek begrijpend lezen oefenboeken set groep 8 m8/e8 delen 1 en 2 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 44,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Begrijpend lezen Oefenboeken Set groep 8 M8/E8 Delen 1 en 2
ISBN 9789493128064
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 27-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
44,95
Bestel