- Begrijpend lezen oefenboeken Geschikt voor de IEP Eindtoets Deel 1 en 2

De beste voorbereiding op de eindtoets.

Deze Oefenboeken voor de IEP Eindtoets deel 1 en 2 zijn zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.

Deze Oefenboeken kunnen daarbij uitstekend dienst doen, omdat er met teksten en opgaven op de verschillende niveaus – zoals ze ook in de Eindtoets aan de orde komen – kan worden geoefend. Ook worden de vaardigheden van de leerlingen voldoende geoefend in deze Oefenboeken voor interpreteren, begrijpen, techniek en woordenschat, opzoeken en samenvatten.

Taal is naast Rekenen belangrijk bij het bepalen van het schooladvies. Beide Oefenboeken kunnen zowel op school als thuis ingezet worden.

Deze Begrijpend Lezen Oefenboeken zijn met veel zorg samengesteld door Otto en Joan Sanders. Otto mag zich een ware toetsspecialist noemen. Hij heeft decennia ervaring in het maken van oefenmateriaal voor de Eindtoetsen. Als ontwikkelaar van de door het Ministerie van OCW goedgekeurde CESAN-Eindtoets weet hij exact wat en hoe er getoetst wordt bij de Eindtoets.

Zijn dochter Joan is na een periode als leerkracht in het basisonderwijs werkzaam bij Junior Einstein. Hier is zij eindverantwoordelijke voor de didactische inhoud van al het oefenmateriaal, waaronder de zeer succesvolle reeks Citotoets Oefenboeken.


Het boek begrijpend lezen oefenboeken geschikt voor de iep eindtoets deel 1 en 2 is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 49,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Begrijpend lezen oefenboeken Geschikt voor de IEP Eindtoets Deel 1 en 2
ISBN 9789492265982
PAGINA’S 80
VERSCHENEN 27-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
49,95
Bestel