- Begrijpend lezen Oefenboek Deel 1 groep 8 M8/E8 Geschikt voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Cito Eindtoets

De beste voorbereiding op de LVS-toets 3.0 (M8) en Cito Eindtoets (E8) groep 8

De beste voorbereiding op de LVS-toets en Cito Eindtoets

Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardighedendie kinderen moeten ontwikkelen op school.

Dit Begrijpend lezen Oefenboek is het eerste deel van een set van twee. Beide oefenboeken zijn zeergeschikt om te oefenen voor de LVS-toets (M8) en de Centrale Eindtoets (E8) van het Cito. Het doel waarleerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het eind van groep 8 een advies meekrijgtdat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten.

Dit oefenboek kan bij toetsvoorbereidingen uitstekend dienst doen, omdat er met teksten en opgavenop verschillende niveaus – zoals ze ook in de M8 toetsing en in de Centrale Eindtoets aan de ordekomen – kan worden geoefend. Ook worden de vaardigheden van de leerlingen voldoende geoefend indit oefenboek voor interpreteren, begrijpen, techniek en woordenschat, samenvatten en opzoeken.Resultaten voor Taal zijn, naast resultaten voor Rekenen, belangrijk bij het bepalen van hetschooladvies.

Wil je kind méér oefenen dan wat deze serie aanbiedt? Junior Einstein heeft ook een uitgebreide onlineoefen- en leeromgeving. Je vindt deze op onze website www.junioreinstein.nl.


Het boek begrijpend lezen oefenboek deel 1 groep 8 m8/e8 geschikt voor de lvs-toets 3.0 (m8) en de cito eindtoets is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


 boeken - Begrijpend lezen Oefenboek Deel 1 groep 8 M8/E8 Geschikt voor de LVS-toets 3.0 (M8) en de Cito Eindtoets
ISBN 9789493128040
PAGINA’S 48
VERSCHENEN 28-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Junior Einstein BV
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel